Köyümüzden Haber var

12 Ekim 2011 Çarşamba

SU ARITMA SİSTEMLERİ

www.umutaritma.com
UMUT MÜHENDİSLİK ARITMA TEKNOLOJİLERİ VE ÇEVRE DENETİM DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ
         Umut Mühendislik ve Arıtma Teknoloileri ve Çevre Denetim Danışmanlığı Hizmetleri;
         Evsel ve endüstriyel nitelikli atıksuların karakteristiğine göre en uygun arıtma yöntemlerini belirleyerek, atıksuyun geri kazanımı veya bertarafı konusunda anahtar teslimi komple kurulum hizmetleri verir.
         Gelişen teknolojinin endüstrilere getirdiği avantajların yanında, bu gelişmenin tabiata ve çevreye verdiği kirliliğin  boyutu her geçen gün hızla artmaktadır. Çeşitli endüstrilere bağlı olarak farklı kaynaklardan birçok kirletici tipi meydana gelmektedir. Endüstrilerin faaliyetleri sonucu meydana gelen bu kirleticilerin, kontrol altında tutulması ve en aza indirilmesi için mevzuatta sınırlamalar ve kontrol yöntemleri belirtilmiştir.
         Bu aşamada tesislere Çevre Mevzuatı kapsamında gerekli yükümlülüklerin belirlenmesi ve yerine getirilmesi sürecinde uzaman ekibimizle birlikte çözüm ve destek hizmetleri vermekteyiz. Çevre Mevzuatı takibi yapılırken tesisin yükümlülükleri arasında test ve analiz işlemleri de bulunmaktadır. Firmamız mevzuat kapsamında gerekli tüm ölçüm ve test işlemlerinde ekonomik ve etkin çözümler gerçekleştirmektedir.
         Bünyesinde bulunan deneyimli Çevre Mühendisleri ve Uzman Biyomedikal Teknik Ekibiyle etkin danışmanlık ve servis hizmeti vermektedir.
         Sağlık kuruluşları ve onlara hizmet veren firmalar ile yapmış olduğu bakım onarım sözleşmeleri ile 7/24 arıza giderimi, periyodik bakım onarım ve kontrol hizmetleri gerçekleştirmekte, gerektiğinde yaptığı maliyetlendirme, plan-proje, fiyatlandırma, çizim ve altyapı keşif hizmetleri ile sahanın taleplerini etkin yöntemlerle karşılamaktadır.

 OĞUZ KARACA
Ege ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu
Tel:  0 (226) 811 00 73
Fax: 0 (226) 811 00 74
Cep: 0 (555) 428 03 44 
E-posta: oguzkaraca@umutaritma.com
Web: www.umutaritma.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder